Site Ekle, Link Ekle, Backlink ekle, pagerank toplist
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Site EklePortalAnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yaponline
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Menü
 Portal
 Ana Sayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Anahtar-kelime
dobra tuğaltay 2011 Çağla

ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ HAKKINDA BİR İP UCU

YazarMesaj
funda

ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ HAKKINDA BİR İP UCU Empty
MesajKonu: ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ HAKKINDA BİR İP UCU   ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ HAKKINDA BİR İP UCU Icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 5:08 pm

dün programınıza katılan çağlanın komşusu [i] olan bayanın bi söylediği kafama takıldı o yüzden yazma ihtiyacı duydum otomatik düğmesinde kanlı parmak izi vardı ve o parmak izi babaya iatti ama kadın dediki baba olay yerine gelip yukarıya çıkmış evet kızının üstünü falan örtmüş bu arada elleri kan olmuştu AMA BUNA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM ellerini aşağıya inmeden evin içinde lavobada yıkamış yani dolayısıyla ellerinde aşağıya inmeden kan olması imkansız çünkü ellerini yıkayıp inmiş bu kanlı parmak izi daha önce olmuş cinayet işlendiğinde anlatabildimmi müge hanım bunu programınızda okumanızı istiyorum belki bi ip ucu olabilir bence bu cinayet baba anne ve rahmetlinin arasında olmuş lütfen müge hanım bunu programınızda dile getirirseniz sevinirim çünkü komşusu ellerni yıkadığını söyledi belki bu bir püf nokta olabilir programınız çok başarılı bu işin arkasınıda bırakmayın ellerinizden gelini yaptığınızı biliyoruz tüm türkiye inşallah bulunur dua ediyoruz iyi programlar ben NEVŞEHİRDEN FUNDA ÖZKAN

ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ HAKKINDA BİR İP UCU
1 sayfadaki 1 sayfası